حکم نشستن روزه‌دار در نزدیکی دستگاه‌هایی که بخار یا دود تولید می‌کنند

سوال: 106451

نشستن در کنار دستگاه‌هایی که بخار یا دود تولید می‌کنند در هنگام روزِ رمضان چه حکمی دارد؟ و اگر این نشستن بخشی از کار من باشد حکم آن چیست؟

متن پاسخ

ستایش خدا و صلوات و سلام بر رسول خدا و خاندانش.

«این اشکالی ندارد اما به عمد و به قصد این دود یا غبار را استنشاق نکند ولی اگر بدون قصد و اراده به درون او راه یافت اشکالی ندارد و ایرادی به [روزهٔ] او وارد نمی‌سازد».

(مجموع فتاوی ابن عثیمین/ فتاوی الصیام: ۲۸۱).

منبع

سایت اسلام سوال و جواب