دانلود

مبتلا به سل است و نمی‌تواند روزه بگیرد

سوال: 106465

سه سال است که به سل ریوی مبتلاست و دو پزشک مسلمان گفته‌اند که به سبب این بیماری توانایی روزه گرفتن را ندارد. آیا جایز است که در رمضان روزه نشود؟

ستایش خدا و صلوات و سلام بر رسول خدا و خاندانش.

«از آنجایی که دو پزشک مسلمان نتیجه گرفته‌اند که روزه به او زیان می‌زند، می‌تواند روزه نگیرد و پس از شفا ان شاء الله قضایش را به جای آورد».

«فتاوی الشیخ محمد بن إبراهیم رحمه الله» (۴/ ۱۸۱-۱۸۲).

اما اگر نتوانست بعدها روزه شود [به سبب آنکه امید به شفایش نیست] باید به جای هر روز که روزه نمی‌شود به یک بینوا غذا دهد.

منبع

سایت اسلام سوال و جواب