دانلود

انجام پراکندهٔ قضای رمضان اشکالی ندارد

سوال: 106477

شخصی قضای رمضان دارد؛ آیا جایز است که این روزه‌ها را در روزهای متفرق انجام دهد؟

ستایش خدا و صلوات و سلام بر رسول خدا و خاندانش.

«بله، برای او جایز است که قضایش را در روزهای پراکنده انجام دهد، به دلیل این سخن حق تعالی که می‌فرماید:

وَمَنْ كَانَ مَرِيضًا أَوْ عَلَى سَفَرٍ فَعِدَّةٌ مِنْ أَيَّامٍ أُخَرَ [سورهٔ بقره: ۱۸۵]

(و کسی که بیمار یا در سفر بود پس تعدادی از روزهایی دیگر [را روزه شود]).

اینجا الله سبحانه و تعالی برای قضا، پی در پی بودن آن را شرط نکرده است.

و بالله التوفیق و صلی الله علی نبینا محمد و آله و صحبه وسلم».

شیخ عبدالعزیز بن عبدالله بن باز، شیخ عبدالرزاق عفیفی، شیخ عبدالله بن غدیان، شیخ عبدالله بن قعود.

(فتاوی اللجنة الدائمة للبحوث العلمیة والإفتاء: ۱۰/۳۴۶).

منبع

سایت اسلام سوال و جواب