دانلود

حکم آمپول بی‌حسی و جرم‌گیری دندان یا پر کردن و کشیدن آن در هنگام روزه

سوال: 106495

اگر شخص دچار دندان‌درد شود و به پزشک مراجعه کند و پزشک دندانش را پر کند و جرم‌گیری کند یا یکی از دندان‌هایش را بکشد آیا این کار به روزه ضرری می‌زند؟ و اگر پزشک برای بی‌حسی در دندانش بی‌حسی تزریق کند آیا اثری بر روزه دارد؟

ستایش خدا و صلوات و سلام بر رسول خدا و خاندانش.

مواردی که بیان کردید تاثیری در صحت روزه ندارد بلکه این موارد مورد عفو است و باید سعی کند چیزی از دارو یا خون را فرو نبرد. همینطور آمپولی که گفتید تاثیری بر درستی روزه ندارد زیرا در معنای خوردن و نوشیدن نیست و اصل بر دستی روزه است».

شیخ عبدالعزیز بن باز رحمه الله

(مجموع فتاوی ومقالات متنوعة: ۱۵/ ۲۵۹).

منبع

سایت اسلام سوال و جواب