دانلود

آیا گذاشتن کیسه بر روی آلت برای سلسِ ادرار از ممنوعات احرام است؟

سوال: 11013

کار شخصی که دچار سلس البول (نشت بی‌ارادهٔ ادرار) است و بر روی آلت خود چیزی – مانند کیسه – می‌گذارد تا نجاست پخش نشود چه حکمی دارد؟ آیا این از ممنوعات احرام است؟

ستایش خدا و صلوات و سلام بر رسول خدا و خاندانش.

این سؤال را برای شیخمان محمد بن صالح العثیمین عرضه کردیم، ایشان – رحمه الله – این را از ممنوعات احرام ندانستند.

والله اعلم.

منبع

شیخ محمد بن صالح العثیمین