دانلود

آیا برای مؤذن جایز است که خودش امام باشد؟

سوال: 112072

آیا برای مؤذن جایز است که بعد از اقامهٔ نماز، امامت نمازگزاران را نیز بر عهده گیرد؟

ستایش خدا و صلوات و سلام بر رسول خدا و خاندانش.

«بله؛ جایز است که یک نفر هم اذان و هم امامت را بر عهده گیرد. بنابراین اگر مؤذن از دیگر حاضران قاری‌تر باشد برای آنان نماز را امامت می‌کند و همینطور در صورتی که امام راتب غایب باشد و او را جانشین خود کرده باشد، و همینطور جایز است که [مؤذن] به عنوان امام راتب منصوب شود».

منبع

سایت اسلام سوال و جواب