دانلود

آیا این درست است که ملائکه در جلسات ذکر زنانه‌ای که در آن باحجاب نیستند، حاضر نمی‌شوند؟

سوال: 126941

 آیا این درست است که ملائکه در جلسات ذکر زنانه‌ای که در آن باحجاب نیستند، حاضر نمی‌شوند؟

ستایش خدا و صلوات و سلام بر رسول خدا و خاندانش.

«برای این [ادعا] اصل و اساسی سراغ ندارم و آنان اجازه دارند که قرآن بخوانند و الله عزوجل را یاد کنند، حتی اگر سرشان برهنه باشد و این در صورتی است که نامحرمی آنجا نباشد… و این مانع از ورود ملائکه نمی‌شود، والله ولی التوفیق».

(مجموع فتاوی ابن باز: ۲۴/۸۵).

منبع

سایت اسلام سوال و جواب