دانلود

دختربچه‌اش را تنها در خانه گذاشته و اجاق بر روی او افتاده و جان داده است

سوال: 128479

کودکی پنج ساله داشتم که یک روز مادرش او را با من در خانه گذاشت و سپس من برای کارم بیرون رفتم و به مادرش خبر دادم که او در خانه است، اما او در اثنای نبودن من و مادرش، رفته بود تا از از فر نان بردارد که اجاق و فر روی او افتاد و جان داد. آیا بر من یا مادرش کفاره‌ای از جمله روزه یا چیز دیگری لازم است؟

ستایش خدا و صلوات و سلام بر رسول خدا و خاندانش.

«امیدواریم که چیزی بر عهدهٔ شما نباشد؛ زیرا این امری است عادی و سهل انگاری و تفریط به حساب نمی‌آید و این برای کسانی که نخلستان یا مزرعه دارند رخ می‌دهد که کودک را رها می‌کنند و او به برکه می‌رود و آنجا شنا می‌کند و غرق می‌شود و می‌میرد و این امور معمولا رخ می‌دهد و راهی برای جلوگیری [قطعی] از آن نیست و ان شاء الله مورد عفو است».

(مجموع فتاوی ابن باز: ۲۲/ ۳۶۹).

منبع

سایت اسلام سوال و جواب