دانلود

حکم تزئین ماشین عروس با گل

سوال: 171961

آیا تزیین ماشین عروس در روز عروسی با گل جایز است؟ این کار بر اساس یک عادت قدیمی در منطقهٔ ما انجام می‌شود و از جملهٔ عرف ما به حساب می‌آید.

ستایش خدا و صلوات و سلام بر رسول خدا و خاندانش.

تزیین ماشین عروس در روز عروسی با گل اشکالی ندارد، زیرا اصل بر مباح بودن است و این نیز از جملهٔ اسباب شادی عروس و همسرش و خویشاوندان آنان است، اما نباید در این کار اسراف کرد، زیرا حق تعالی می‌فرماید:

وَكُلُوا وَاشْرَبُوا وَلَا تُسْرِفُوا إِنَّهُ لَا يُحِبُّ الْمُسْرِفِينَ [سورهٔ اعراف: ۳۱]

(بخورید و بیاشامید و اسراف نکنید، زیرا او اسرافکاران را دوست ندارد).

والله اعلم.

منبع

سایت اسلام سوال و جواب