دانلود

حکم استفاده از کارت مترو ویژهٔ دانشجویان توسط کارگر

سوال: 225206

من در ترکیه تحصیل می‌کنم و یک کارت ویژهٔ حمل و نقل عمومی دارم که هزینهٔ آن کمتر از کارت‌های عادی مترو و اتوبوس است که بیشتر مردم استفاده می‌کنند و این کارت مخصوص دانشجویان است و استفاده از آن جز توسط صاحب آن قانونی نیست. من امسال به سبب کارم به دانشگاه نمی‌روم و شخصی با من کار می‌کند که به کارت من نیاز دارد. آیا می‌توانم کارتم را به او بدهم؟ آیا این کار تقلب نیست؟

ستایش خدا و صلوات و سلام بر رسول خدا و خاندانش.

در صورتی که این کارت فقط به دانشجویان داده می‌شود و استفاده از آن تنها توسط صاحبش قانونی است برای تو جایز نیست که آن را به کسی دیگر بدهی زیرا این خوردن مال به باطل است و شما این کارگر را برای گرفتن چیزی که حق او نیست یاری داده‌اید.

والله اعلم.

منبع

سایت اسلام سوال و جواب