دانلود

حکم پی‌گیری ترجمهٔ خطبهٔ جمعه از روی گوشی موبایل در حین گوش دادن به آن

سوال: 233591

حکم استفاده از مانیتور یا برنامه‌های موبایل که ترجمهٔ هم‌زمان خطبه را برای کسانی که عربی نمی‌دانند نشان می‌دهند و شنونده در هنگام خطبه از طریق آن ترجمه را بر روی گوشی خود دنبال می‌کند چیست؟

ستایش خدا و صلوات و سلام بر رسول خدا و خاندانش.

این سوال را بر شیخ عبدالرحمن البراک حفظه الله تعالی عرضه کردم، ایشان پاسخ دادند:

اشکالی ندارد و این از جملهٔ لغو ممنوع نیست زیرا به آن نیاز است و از کار بیهوده در هنگام خطبه به شمار نمی‌آید.

والله اعلم

منبع

شیخ محمد صالح المنجد