دانلود

دادن زکات فطر به جای کارگران

سوال: 34519

ما کارخانه و مزرعه‌ای داریم و کارگرانی در آن کار می‌کنند و حقوق می‌گیرند. آیا می‌توانیم زکات فطر را به جای آنها خارج کنیم یا خودشان باید از سوی خود زکات فطر بدهند؟

ستایش خدا و صلوات و سلام بر رسول خدا و خاندانش.

کارگرانی که در برابر کار خود در کارخانه و مزرعه حقوق دریافت می‌کنند خودشان زکات فطر خود را ادا می‌کنند، زیر اصل این است که این زکات بر خود آنها واجب شده، بنابراین لازم نیست که شما زکات فطر را به جای آنان بدهید.

وبالله التوفیق

منبع

کمیسیون دائم پژوهش و فتوا (۹/ ۳۷۲)