دانلود

استفاده از دارو به هدف جلوگیری از عادت ماهیانه در حج جایز است

سوال: 36600

آیا برای بانوان جایز است برای جلوگیری از پریود (عادت ماهیانه) از دارو استفاده کنند تا بتوانند همراه با دیگران حج کنند؟

ستایش خدا و صلوات و سلام بر رسول خدا و خاندانش.

برای زن اشکالی ندارد به هدف جلوگیری از عادت
ماهیانه در ایام رمضان از دارو استفاده کند تا بتواند همراه مردم روزه
بگیرد، و همینطور در ایام حج تا بتواند همراه با مردم طواف کند
و اعمال حجش دچار مشکل نشود. اگر به جای این قرص‌ها راه
دیگری برای توقف عادت ماهیانه بیابد و مشکل
شرعی یا زیان بدنی نداشته باشد، استفاده از آن نیز
بلا مانع است». شیخ عبدالعزیز بن باز رحمه الله

منبع

فتاوی ابن باز (۱۷/ ۶۰)