دانلود

می‌خواهد اسلام بیاورد

سوال: 703

من علاقهٔ بسیاری به دین اسلام دارم. برای مسلمان شدن باید چکار کنم؟ من همیشه در پی دینی بودم که باعث شود احساس کنم به خدا نزدیکم، همان چیزی که در اسلام هست. متشکرم که فرصت فرستادن این پرسش را به من دادید.

ستایش خدا و صلوات و سلام بر رسول خدا و خاندانش.

برای این رغبت شما به مسلمان شدن بسیار خوشحال شدیم و اسلام واقعا همان دینی است که بنده را از طریق توحید و عبادت مستقیما به خداوند مرتبط می‌سازد. این همان چیزی است که آرامش درون را در پی دارد و این رابطهٔ خاص که در بر دارندهٔ محبت و ترس و امید و خضوع برای خداوند است، به خوشبختی بنده منتهی می‌شود. این معنای صحیح عبادت که عمل قلب را با عمل زبان (ذکر خداوند) به علاوهٔ عمل بدن یکجا می‌سازد. همچنین با نماز و روزه و زکات و تلاوت قرآن تجلی می‌یابد که خودتان ان شاء الله اثر آن را خواهید دید.

بدون شک نتیجه‌ای که شما به آن رسیده‌اید نتیجهٔ دو امر بوده است: عقل درست و توفیق پروردگار. اما وارد شدن به اسلام کاری بسیار ساده است یعنی به زبان آوردن شهادتین: اشهد ان لا اله الا الله و اشهد ان محمدا رسول الله. بقیهٔ جزئیات را می‌توانید در پاسخ‌های (114) و (179) و (378 ) بخوانید.

در پایان به شما به عنوان یک خواهر مسلمان خوش آمد می‌گوییم و آمادگی کامل داریم که هر کمکی را که در امکان باشد به شما تقدیم کنیم و از الله خواهانیم که نعمت خود را بر شما کامل سازد و بر دین حق پایدار بگرداند و الله است که به راه راست راهنمایی می‌کند.

منبع

شیخ محمد صالح المنجد

answer

موضوعات مرتبط