دانلود

روزه نگرفته سپس از روی شرم قضایش را بجا نیاورده است

سوال: 7426

وقتی سیزده سالم بود رمضان را روزه گرفتم و چهار روز را به سبب عادت ماهیانه روزه نشدم و از روی خجالت به کسی چیزی نگفتم. الان هشت سال از آن روز گذشته است، چه‌کار کنم؟

ستایش خدا و صلوات و سلام بر رسول خدا و خاندانش.

شما به سبب ترک قضای روزه در این مدت اشتباه کرده‌اید، زیرا این [یعنی عادت ماهیانه] چیزی است که خداوند برای دختران آدم مقرر کرده است و در امر دین شرم جایز نیست، بنابراین باید هر چه زودتر این چهار روز را قضا کنید سپس علاوه بر قضا باید کفاره بدهید و این کفاره غذا دادن به یک بینوا به جای هر روز است و مقدارش حدود دو صاع از غذای غالب سرزمین برای یک بینوا یا چند بینواست.

منبع

فتاوای بن باز