دانلود

روکش دندان با رنگ سفید دائمی

سوال: 99921

دندان‌های من الحمدلله برایم هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کنند، جز آنکه رنگشان زرد است و روی آن لکه‌های سفید دارد و این باعث می‌شود همواره شرمنده و خجالت‌زده باشم. من دربارهٔ سفید کردن دندان پرسیدم اما گفتند این کار برای من جواب نمی‌دهد چون رنگ دندان‌هایم متفاوت است و گفتند که نوعی روکش دائمی دندان وجود دارد که رنگ آن طبیعی است و مشکل من را برطرف خواهد کرد. حکم انجام این کار چیست؟

ستایش خدا و صلوات و سلام بر رسول خدا و خاندانش.

روکش دندان به شکلی که گفتید اشکالی ندارد حتی اگر رنگ آن دائمی باشد؛ زیرا اصل بر مباح بودن است و برای این کار مانعی شرعی نمی‌دانیم.

والله اعلم.

منبع

سایت اسلام سوال و جواب